Novinka: přírodní preparáty Otosan, které podpoří váš boj proti rýmě, kašli nebo bolestem v krku či uších

Rýma, bolest v krku či uších, kašel… Proti typickým zimním chorobám vsaďte na přírodu.
Novinka: přírodní preparáty Otosan, které podpoří váš boj proti rýmě, kašli nebo bolestem v krku či uších
Při nachlazení, rýmě nebo kašli lze sáhnout po klasických lécích z lékárny. Jestliže ale preferujete přírodní řešení a nechce se vám nemocí unavený organismus zatěžovat ještě více farmaky, sáhněte po Otosanu.
 
Filozofie italské firmy s více než 30letou tradicí je jednoduchá – nabídnout přírodní, a zároveň účinnou alternativu farmaceutických přípravků na problémy související s otorinolaryngologií.
 
Při výrobě svých preparátů proti rýmě a dalším neduhům sází na tradiční přírodní ingredience, jejichž účinek je staletími prověřený, a kvalitní suroviny, většinou pocházející z ekologického zemědělství. To vše zastřešuje nejmodernější vědecký výzkum probíhající ve vlastních laboratořích firmy.
 
Jedině z této synergie pak mohou vzejít zdravotnické prostředky, které uleví při nemoci, ale jsou zároveň na přírodní bázi. Protože, jak jsou přesvědčeni v Otosanu, přírodu a zdraví nelze oddělit. A s tím můžeme jen souhlasit!

otosan_post_throat.png

Jak na rýmu?

Taky občas „báte pldý dos?“ Kdo by neměl. Až na vás příště skočí rýma či nachlazení, mějte po ruce přírodní sprej do nosu Otosan. Na výběr máte ze dvou variant – silnější Forte a jemné Baby vhodné i pro nejmenší.
 
Ani jeden ze sprejů neobsahuje vazokonstriktory, látky využívané v tradičních kapkách a sprejích do nosu. Mezi výrobci i pacienty jsou oblíbené, umí totiž bryskně uvolnit rýmu. Problém vzniká s jejich nadužíváním, což ale může znamenat i to, že si do nosu stříknete či kápnete 4x denně. A přiznejme si, to při ucpaném nosu není mnoho. Při nadužívání může dojít k poškození sliznic v nose, a dokonce ke vzniku závislosti. Je proto lépe se vazokonstriktorům vyhnout a opět vsadit na přírodu.

otosan_post_seawater.png


V případě nosních sprejů Otosan doplňuje přírodní extrakty hypertonický roztok mořské vody z Bretaně. Voda z této unikátní lokality má podobné složení jako tělní plazma, je proto ideálním fyziologickým základem spreje do nosu, ten doplňují esenciální oleje a přírodní extrakty. Od ucpaných dutin, projevů alergické rýmy i běžného nachlazení vám Otosan spreje uleví rychle a bezpečně.


Abyste se v noci i s rýmou dobře vyspali, doplňte péči o své zdraví Otosan balzámovými náplastmi. Ty nalepte na postel či pyžamo a zanedlouho vaše okolí provoní jejich éterické oleje složené v takovém poměru, aby šetrně uvolňovaly ucpaný nos a dutiny.

otosan_post_kids-(3).png
Pro každodenní hygienu a prevenci akutních i chronických zánětů nosních dutin, stejně jako alergické rýmy, zařaďte do péče Otosan nosní výplach. Osvěžuje také nosní sliznici a odstraňuje krusty a strupy z nosu, vhodný je i při nočním chrápání, což jistě ocení nejedna partnerská dvojice. Díky obsahu kyseliny hyaluronové zlepšuje výplach hydrataci nosní sliznice a podporuje její regeneraci.
 

Jak na kašel?

Kašel, ať už je suchý nebo produktivní, dokáže unavit, mnohdy může navíc dojít k rozvoji bolestí v krku.Otosan Fortuss sirup vám díky svým přírodním ingrediencím přinese od kašle úlevu. Med Manuka, květové medy, grindélie, extrakt z jitrocele, smil, myrta a esenciální oleje z citronu a pomeranče společně snižují produkci hlenu a podporují jeho jemné vykašlávání. Díky své hutné konzistenci vytváří na sliznicích ochranný film, který snižuje podráždění, působí hydratačně a pomáhá obnovit zdravou fyziologii v hrdle.

otosan_sirup_kasel.png


Jak na podrážděné hrdlo?

Škrábání v krku nebo onen proslulý „knedlík“  bránící polykání a uvozující angínu umí znepříjemnit život. Zasáhněte proti nim hned v počátku se sprejem a gelem do krku Otosan.
 
Při podráždění v krku byste rozhodně neměli vynechat tzv. bylinu zpěváků, hulevník lékařský. Slavíci a slavice na něj spoléhají pro ochranu svého zlata v hrdle. Otosan jej využívá jako hlavní ingredienci svého spreje do krku. Hulevník doplňují CM-Glukany a esenciální oleje. Díky tomu Otosan sprej do krku poskytuje úlevu podrážděného hrdla, stimuluje odhleňování a usnadňuje přirozené zotavování sliznice hrdla.
 
Okamžité zmírnění podráždění v krku zajistí také Otosan bylinný gel do krku. Hypertonický roztok mořské vody s esenciálními oleji z eukalyptu, máty, tymiánu a citronu a přírodními výtažky z islandského lišejníku, modřínu a hulevníku lékařského působí antibioticky a antimikrobiálně. Pokud vás často škrábe v krku, gel do krku Otosan by vám rozhodně neměl chybět v domácí lékárničce. Praktické balení po jednotlivých sáčcích se hodí nejen na dovolenou, ale i do kabelky.

Co dělat, když zlobí uši?

Péči o uši míváme tendenci často zanedbávat a uchylujeme se k ní až ve chvíli, kdy nastane problém. Logicky je vhodnější se o zvukovody starat preventivně. Lze tak často předejít nepříjemným komplikacím, jako je tvorba nadměrného ušního mazu, svědění, pískání či šumění v uších. Jenže své zápory má i přehnaná péče o uši a neobratné užívání vatových tyčinek. Jak tedy o uši správně pečovat?
 
Pro pročištění zvukovodu a odstranění nežádoucího kožního mazu z uší vyzkoušejte ušní svíce, tradiční prostředek pro ušní hygienu oblíbený již od starověku. Ušní svíce Otosan mají 4 pojistné mechanismy, díky kterým máte jistotu, že jsou maximálně bezpečné. Mírný podtlak, který vzniká hořením, uvolňuje nečistoty a maz a šetrně je vytahuje ze zvukovodu.
 
Pro každodenní ušní hygienu je perfektní Otosan ušní sprej. Jemně čistí uši, eliminuje přebytečný ušní maz a působí i proti formování „ušních zátek“. Účinně kombinuje čistící schopnost izotonického slaného roztoku s antiseptickými vlastnostmi oleje z čajovníku. Rostlinné extrakty v Bio kvalitě jako je Aloe, heřmánek a měsíček lékařský pomáhají zajistit hydrataci a zklidnění.

otosan_ear.png


 

Související recepty a články

Hřebíček
Hřebíček
Hřebíček, to je malý kořen s velkým potenciálem.
Zažijte krásu bez kompromisů
Zažijte krásu bez kompromisů
 Jak keratinová péče posiluje vaše vlasy od kořínků až ke konečkům?
Kyselina fytová
Kyselina fytová
Skvělý společník vaší přírodní péče o pleť.
Zobrazit všechny štítky Skrýt štítky